LA MISSIÓ de NOUGRAPATS
és millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral ,mitjançant una experiència real de treball i la millora professional, amb itineraris de formació personalitzats.

LA VISIÓ de NOUGRAPATS
Aspira a ser un referent de model de negoci en el territori del Pirineu Català, per la seva capacitat d’inserció, la qualitat del servei que presta, la innovació constant , i el treball en xarxa amb entitats del territori.

ELS VALORS DEL PROJECTE SON:

  • La persona com a protagonista i centre de la nostra acció: l’esser humà, sempre és susceptible de canvi, de millora personal i comunitària.
  • Compromesos amb les persones i el medi ambient (ecologia integral) :allargar la vista útil de les coses ( roba i objectes ) ajuda a la sostenibilitat planetària i mateix temps disposem d’un recurs útil i sostenible per la donació de roba i la creació de llocs de treball.
  • Una gestió ètica i transparent amb el residu tèxtil: la roba que no triem , també volem donar-li un destí coherent amb el nostre projecte.
  • Un model de negoci obert a la participació de la ciutadania i del voluntariat , en que l’impacte social i el rendiment es retro alimenten, i al mateix temps el ciutadà , amb les seves eleccions decideix com vol que sigui el món.
  • Treballem en xarxa amb les empreses ordinàries de la comarca , i també amb les entitats públiques i privades del territori.

2B