Koiki és una empresa que pretén canviar la forma d’entregar i recollir paquets dins de les ciutat, contribuint tant en l’aspecte social com en el mediambiental ja que, per una banda treballa amb empreses socials, com és la nostra, i per l’altra banda és pretén utilitzar medis de transport 100% ecològics i sostenibles.
Des de grapats, aquest servei el desenvoluparan persones amb discapacitats que formen part del nou projecte Activa’t. 
Amb aquest nou servei s’ocuparà en exclusivitat un treballador del projecte Activa’t.

Nougrapats, empresa d’inserció de Càritas d’Urgell, ha augmentat el número de contenidors de roba usada: d’una xarxa de 55 repartits en 26 municipis (2015) a 73 contenidors en 45 municipis (2016) del territori del Bisbat d’Urgell. La quantitat del residu tèxtil recollit ha arribat a un total de 280.162kg. Aquesta dada s’ha incrementat  un 59 % respecte a l’any anterior, quan es varen recollir 175.959 kg de roba usada.
Llegeix més...

EL 18 de desembre es va celebrar la Marató de TV3 dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Nosaltres també vam col·laborar, en les activitats que es van dur a terme aquí a La Seu d’Urgell, amb una paradeta al passeig per recaptar diners.

En iniciar l’Advent, temps litúrgic que prepara el Nadal, el passat divendres 2 de desembre, el Centre Sant Ot de La Seu d’Urgell, de Càritas d’Urgell, va fer una trobada nadalenca en la nau de l’empresa d’inserció Nougrapats. Hi van participar els treballadors de les dues entitats i va ser presidida pel nostre Arquebisbe Joan-Enric i el director voluntari de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, qui va recordar la importància de les accions de Càritas i va felicitar els seus treballadors per la feina que hi duen a terme.
Llegeix més...